Robotické sekačky Segway NAVIMOW H series

Sekačka NAVIMOW H series je velice inteligentní a pro svoji práci využívá virtuální ohraničení. Veškeré funkce sekačky se mění v mobilní aplikaci, která je jednoduchá a přehledná.

Sekačka seká ve čtyřech různých směrech, které pravidelně střídá. Velkou výhodou je, že při každém dalším sečení mění směr otáčení nožů, tím je tráva otočená různými směry. Nože jsou oboustranné a to prodlužuje jejich životnost.

Inteligentní algoritmus umí naplánovat co nejefektivnější trasu sečení a zároveň provádí průběžné změny, aby eliminoval opakované sečení. Sekačka seká v přesných pruzích a pokud se musí během sečení dobít, tak následně pokračuje přesně tam kde skončila. Algoritmus je navíc adaptivní, umí se přizpůsobit změně podmínek a tím dále zlepšuje efektivitu sečení. Přesnost vzniká kombinací několika technologií GPS, akcelerometru, kompasu, gyroskopu, počítadla ujeté vzdálenosti a 4G. Sytém EFLS (Exact Fusion Locating System) určuje sekačce svoji polohu na zahradě s přesností až 3 cm.

Mnoho bezpečnostních funkcí Navimow H series chrání váš trávník i vás

Reaguje v reálném čase

Sekačka pět bezpečnostních senzorů, které neustále monitorují okolí a umožňují sekačce rychle reagovat na změnu podmínek. Když narazí na pevný předmět, couvne a pokračuje jiným směrem. Bezpečnostní prvky jako senzor nárazu nebo snímač náklonu, zdvižení a převrácení zajišťují nejvyšší možnou bezpečnost.

Jedinečné terénní schopnosti

Robotická sekačka zvládne i ty nejsložitější terény. Otáčky a výkon jsou neustále optimálně přizpůsobené, a díky vysokému točivému momentu motorů si snadno poradí i v těžkých terénních podmínkách.

Jednoduché nastavení NAVIMOW H series

Užijte si chvíle pohody

Robotickou sekačku jednoduše propojíte se svým chytrým telefonem a vytvoříte virtuální hranice. Mapování je doslova zábava a navíc se už nikdy nemusíte obávat, že někde překopnete obvodové dráty.

Robotická sekačka se rychle a snadno přizpůsobí. Stačí otevřít aplikaci a dálkovým ovládáním sekačky upravit pracovní oblast.

Jednoduché nastavení

Uspořádání vaší zahrady houpačkou, trampolínou nebo bazénem není pro robotické sekačky překážka. Navimow se rychle a snadno přizpůsobí. Stačí jen otevřít aplikaci a dálkovým ovládáním sekačky upravit pracovní oblast.

Stáhněte si mobilní aplikaci Segway Navimow

Stažení aplikace Navimow v App Store k ovládání robotické sekačky Navimow od značky SEGWAY
Stažení aplikace Navimow v Google Play k ovládání robotické sekačky Navimow od značky SEGWAY

Ochrana proti krádeži

Díky vysoce přesnému systému lokalizace EFLS (Exact Fusion Locating System) lze přesně určit polohu sekačky během pár vteřin. Jakmile se sekačka dostane mimo virtuální hranici, aplikace upozorní majitele spolu s informací o přesné poloze sekačky.

Díky vysoce přesnému systému lokalizace EFLS (Exact Fusion Locating System) lze přesně určit polohu sekačky během pár vteřin.
Inteligentní polohový systém GNSS
AHRS Systém pro určení polohy a směru
Upozornění na obnormální změny

Voděodolná IPX6

Robotická sekačka Navimow je zcela voděodolná díky ochraně IPX6.

Extrémně tichá 54 dB(A)

Robotická sekačka Navimow je extrémně tichá 54 dB(A).

Zvládne každý terén

Robotická sekačka Navimow zvládne každý terén se sklonem až 45°.

Robotické sekačky Navimow H series mají dokonale efektivní sečení

Robotická sekačka Navimow má systém přesného měření polohy a pohybu EFLS. Má přesnost určení polohy na centimetrové úrovni!

EFLS – systém přesného měření polohy a pohybu

Kinematické určování polohy v reálném čase (RTK) výrazně zvyšuje přesnost práce sekačky v porovnání s metodou GPS. Díky kombinaci údajů z více senzorů si Navimow poradí i se složitým terénem a zároveň seče nejefektivnějším možným způsobem.

Přesnost určení polohy na centimetrové úrovni!

Inteligentní navigační systém robotické sekačky

Inteligentní algoritmus umí naplánovat co nejefektivnější trasu sečení a zároveň provádí průběžné změny, aby eliminoval opakovaná sečení. Výsledky vás doslova ohromí. Algoritmus je navíc adaptivní, umí se přizpůsobit změně podmínek a tím dále zlepšuje efektivitu sečení.

Na nic nezapomene
Perfektně poseká na sebe navazující oblasti.

Vysoká účinnost
Výrazně efektivnější než jiné robotické sekačky.

Omezuje opakovaná sekání
Když dochází baterie, Navimow se sám dobije a poté pokračuje v sekání v místě, kde předtím přestal.

Efektivní systém sečení více oblastí

Po vytvoření virtuální hranice Navimow zcela sám a bez potřeby dozoru poseče celou plochu uvnitř této oblasti. Pracovní oblast lze v aplikaci kdykoli velmi snadno upravit.

Po vytvoření virtuální hranice Robotická sekačka Navimow poseče celou plochu uvnitř této oblasti, kterou lze kdykoliv změnit.
Nastavení a úprava pracovních oblastí
Vytvoření přejezdu mezi oblastmi
Vytvoření zakázaných zón

Bezpečnostní funkce robotické sekačky Navimow H series

Jakmile oblast senzoru zaznamená dotyk rotující nože se okamžitě zastaví, díky vyvinuté technologii Blade Halt.

Senzor Blade Halt

Jakmile oblast senzoru zaznamená dotyk rotující nože se okamžitě zastaví, díky vyvinuté technologii Blade Halt.

Ultrazvukový senzor

Ultrazvukový senzor dopředu detekuje překážky a změní směr pohybu sekačky tak, aby se jim včas vyhnula. Účinně tak chrání děti,  domácí zvířata a před narážením do nečekaných překážek.

Ultrazvukový senzor dopředu detekuje překážky a změní směr pohybu sekačky tak, aby se jim včas vyhnula.
Senzor Vision Fence s umělou inteligencí umožňuje sekačce technologii vizuálního rozpoznávání - lepší vyhýbání se překážkám.

VisionFence senzor

Senzor VisionFence s umělou inteligencí uvnitř umožňuje sekačce Navimow technologii vizuálního rozpoznávání, která přináší lepší vyhýbání se překážkám a lepší přizpůsobení složitým zahradám.

Inteligentní robotické sekačky Navimow H series

Nastavení výšky sečení v aplikaci

Výšku sečení lze snadno a rychle nastavit v aplikaci, stačí jen pár kliknutí.

Nastavitelná výška sečení:

30 – 60 mm

Při přejezdu hrubých nerovností sekačka zastaví a oddálí sekací disk do nejvyšší polohy, aby nedošlo k poškození nožů. Nerovnost přejede a pokračuje v práci s původní výškou sečení.

Výšku sečení lze snadno a rychle nastavit v aplikaci, stačí jen pár kliknutí. Nastavitelná výška sečení je 30 – 60 mm.
Inteligentní senzory zvolí nejlepší plán sečení pro optimální výsledky - dojdeli k jakékoliv abnormalitě nebo změně podmínek.

Inteligentní algoritmus pro optimální sečení

Inteligentní senzory shromažďují a analyzují pracovní údaje. Pokud dojde k jakékoliv abnormalitě nebo změně podmínek, technologie IoT autonomně zvolí nejlepší plán sečení pro optimální výsledky.

Samodiagnostické zprávy
Upozornění na potřebu výměny dílů
Alarm v případě abnormálního stavu
Dešťový senzor

Napište nám

Rádi vás navštívíme pro vytvoření cenové nabídky.

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.